ביסקוטי שקדים פריכים
. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, תמצית ונילן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו ביסקוטי שקדים, ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים שקדים על תבנית אפייה.
שקדים טוסט בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה וריחני, 8 עד 10 דקות. אפשר לשקדים להתקרר.
להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ביצים קלות להכות, תמצית וניל, תמצית שקדים בקערה.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה אחרת. בהדרגה להכות תערובת ביצה לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי עד הבצק מגיע יחד.
מוסיפים שקדים קלויים ומערבבים עד רק incorporated.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולעצב את הבצק לתוך יומן 3x14 אינץ'.
העברת יומן לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד למגע, 30 עד 40 דקות. אפשר ליומן להתקרר על מתלה תיל במשך 10 דקות.
העברת יומן ללוח חיתוך לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ', באמצעות סכין משונן. להחזיר פרוסות ביסקוטי לתבנית אפייה, לחתוך בצד למעלה.
להחזיר ביסקוטי לתנור ואופים עד ביסקוטי הם המשרד למגע, על 20 דקות. הפוך כל עוגייה ולהמשיך לאפות עד קלוי, כ 20 דקות יותר. ביסקוטי מגניב לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.