קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות28
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי שקדים פריכים

ביסקוטי שקדים פריכים
. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, תמצית ונילן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו ביסקוטי שקדים, ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים שקדים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
שקדים טוסט בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה וריחני, 8 עד 10 דקות. אפשר לשקדים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
ביצים קלות להכות, תמצית וניל, תמצית שקדים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
תמצית שקדיםתמצית שקדים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה אחרת. בהדרגה להכות תערובת ביצה לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מוסיפים שקדים קלויים ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולעצב את הבצק לתוך יומן 3x14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
העברת יומן לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד המשרד למגע, 30 עד 40 דקות. אפשר ליומן להתקרר על מתלה תיל במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
העברת יומן ללוח חיתוך לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ', באמצעות סכין משונן. להחזיר פרוסות ביסקוטי לתבנית אפייה, לחתוך בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
להחזיר ביסקוטי לתנור ואופים עד ביסקוטי הם המשרד למגע, על 20 דקות. הפוך כל עוגייה ולהמשיך לאפות עד קלוי, כ 20 דקות יותר. ביסקוטי מגניב לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור