ביצים אפויות עם צ'וריסו ושמנת
ביצים אפויות עם צ'וריסו ושמנת דורשות כ 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 542 קלוריות. מתכון זה מ רשת מזון דורש חמאה, נקניקיית ארוחת בוקר, ביצים ושמנת כבדה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביצים אפויות פורטוגזיות עם צ'וריסו וריקוטה, מחבת צ'וריסו חצופה ביצים אפויות, ו ביצים שטניות עם צ'וריסו פריך, שמן צ' וריסו ופפריקה מעושנת.
הוראות
ציוד מיוחד: ארבעה רמקינים של 6 אונקיות
מקם את מתלה התנור כ -8 סנטימטרים מלמעלה ומחמם מראש ל -325 מעלות פרנהייט.
מניחים 2 עד 3 כפות מים ואת התרד, החמאה וקורט מלח בקערה הניתנת למיקרוגל. מכסים את הקערה ומיקרוגל גבוה עד שהתרד מתרכך, 1 עד 2 דקות. מערבבים בעדינות את החמאה לתרד ומכניסים את התרד לרמקינים ומשאירים מאחור עודפי מים.
מבשלים את הצ ' וריסו במחבת קטנה על אש בינונית עד שהוא מתחיל להשחים, 6 עד 7 דקות. כף את הצ ' וריסו לתוך הרמקינים. צור באר במרכז כל רמקין.
לשבור 1 ביצה לתוך הבאר. למעלה את הביצים עם הגבינה, ולאחר מכן את השמנת ומפזרים מלח.
מניחים את הרמקינים על תבנית עם נייר אפייה ואופים, בערך 8 דקות.
מוציאים את הרמקינים מהתנור ומפעילים את הפטם.
לאחר שהברוילר חם מניחים את הרמקינים מתחת לצלייה, עד שהחלבונים מסיימים והגבינה שחומה ומבעבעת, 1 עד 2 דקות. צפו בביצים בזהירות רבה כדי לוודא שהן לא נשרפות.
תנו לרמקינים להתקרר למשך 1 דקה לפני ההגשה עם טוסט או בגט לטבילה.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לביצה אפויה. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא תווית צהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 70 דולר.
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.