בישול איטי בשר משומר וכרוב
המתכון לבישול איטי בשר משומר וכרוב מוכן בערך 10 שעות ו-50 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. במנה עיקרית זו יש 560 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו מים, בירה ללא אלכוהול, טריזים כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי בשר משומר וכרוב, בישול איטי בשר משומר וכרוב, ו בישול איטי בשר משומר וכרוב.
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מניחים תפוחי אדמה, גזר ובצל. למעלה עם בשר משומר; מפזרים תוכן של מנות תיבול.
מוסיפים בירה ומספיק מים רק כדי לכסות בשר משומר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 10 עד 12 שעות.
הסר בשר משומר מן הבישול; מניחים על מגש הגשה לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים פלחי כרוב לירקות ומרק בבישול. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 30 עד 35 דקות יותר או עד כרוב הוא פריך במכרז.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב.
כדי לשרת, לחתוך בשר משומר על פני תבואה לפרוסות דקות. עם כפית מחוררת, להסיר ירקות מן התנור. אם תרצה, דלג שומן ממיצים בבישול.
מגישים ירקות עם מיצים ובשר משומר ברוטב.