בצק פיצה מחיטה מלאה
אם יש לך שמרים, שמן זית, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. נסו בצק פיצה מחיטה מלאה, בצק פיצה מחיטה מלאה הקל ביותר, ו בצק פיצה מחיטה מלאה ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את המים והדבש יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.בינתיים, מניחים את הקמחים והמלח בקערה גדולה ומקציפים לשלב. כאשר השמרים מוכנים, מוסיפים את תערובת הקמח ושמן זית נמדד ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתחיל להתאחד ונראה שאגי, כ -2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ-5 דקות. בינתיים, לנגב את קערת הערבוב הגדולה, מעיל אותו בשמן, ולהניח בצד.כאשר הבצק מוכן, לאסוף אותו לתוך כדור, למקם אותו בקערת הערבוב משומן, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים עם צלחת נקייה, לחה או לעטוף פלסטיק ולתת לו לנוח במקום חם עד שהוא מכפיל בגודל, על 1 שעה.לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה ולהפוך אותו על משטח עבודה משומן קלות. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות וליצור כל כדור.
מניחים את כדורי הבצק על משטח עבודה משומן קלות, מכסים עם צלחת נקייה, לחה או לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות. צורה ואופים לפי הצורך.