קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

בצק פיצה מחיטה מלאה

בצק פיצה מחיטה מלאה
אם יש לך שמרים, שמן זית, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. נסו בצק פיצה מחיטה מלאה, בצק פיצה מחיטה מלאה הקל ביותר, ו בצק פיצה מחיטה מלאה ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את המים והדבש יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.בינתיים, מניחים את הקמחים והמלח בקערה גדולה ומקציפים לשלב. כאשר השמרים מוכנים, מוסיפים את תערובת הקמח ושמן זית נמדד ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתחיל להתאחד ונראה שאגי, כ -2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ-5 דקות. בינתיים, לנגב את קערת הערבוב הגדולה, מעיל אותו בשמן, ולהניח בצד.כאשר הבצק מוכן, לאסוף אותו לתוך כדור, למקם אותו בקערת הערבוב משומן, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים עם צלחת נקייה, לחה או לעטוף פלסטיק ולתת לו לנוח במקום חם עד שהוא מכפיל בגודל, על 1 שעה.לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה ולהפוך אותו על משטח עבודה משומן קלות. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות וליצור כל כדור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
אגרוףאגרוף
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
2
מניחים את כדורי הבצק על משטח עבודה משומן קלות, מכסים עם צלחת נקייה, לחה או לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות. צורה ואופים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו