קושימומחה
מוכן ב1 ש, 21 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בקלאווה שוקולד

בקלאווה שוקולד
המתכון שוקולד בקלאווה יכול לספק השתוקקות המזרח התיכון שלך בערך 1 שעה ו-21 דקות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מים, ממרח אגוזים ושוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בקלאווה שוקולד, בקלאווה שוקולד, ו בקלאווה שוקולד.

הוראות

1
שלב את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני על אש נמוכה; מערבבים עד הדבש מתמוסס. להגדיל את החום בינוני; לבשל, מבלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 230 (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; להתחמם. זרוק מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים אגוזי לוז - שוקולד להפיץ בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות או עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שוקולדממרח שוקולד
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שלב אגוזי לוז ו 5 מרכיבים הבאים (באמצעות מלח). קל מעיל זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול. עבודה עם 1 פילו גיליון בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), מקום 1 פילו גיליון לאורכו בתחתית מחבת מוכן, המאפשר הקצוות של גיליון להאריך על הקצוות של צלחת; מברשת קלה עם חמאה. חזור על הנוהל עם 5 סדינים פילו וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
אגוזי לוזאגוזי לוז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
טפטוף על 1/3 כוס אגוזי לוז מומס-שוקולד על פילו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שוקולדממרח שוקולד
אגוזי לוזאגוזי לוז
7
מפזרים באופן שווה עם שליש תערובת אגוז (כ 1/2 כוס). חזור על הנוהל פעמיים עם פילו, חמאה, אגוזי לוז-התפשטות שוקולד, ותערובת אגוז. השכבה העליונה האחרונה של תערובת אגוז עם פילו 6 גיליונות הנותרים, כל מוברש קלות עם חמאה. לחץ בעדינות לתוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שוקולדממרח שוקולד
אגוזי לוזאגוזי לוז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הפוך 3 חתכים לאורך 5 חתכים לרוחב כדי ליצור 24 חלקים באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד פילו הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
טפטוף תערובת דבש על בקלאווה. מגניב במחבת על מתלה תיל. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
בגלל סדינים פילו הם דקים ועדינים, להתמודד עם טיפול אז אתה לא לקרוע את הסדינים. שמור על הסדינים שאתה לא עובד איתם מכוסים כדי שהם לא יתייבשו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן