המתכון ברביקיו בקר מגורר מוכן בערך 8 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט נהדר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 310 קלוריות. יום האב יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. לכו לחנות ואספו צלי קצה סינטה בקר, לחמניות קייזר, רוטב ווסטרשייר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו בקר ברביקיו מגורר, ברביקיו בקר מגורר, ו כריכי בקר ברביקיו מגורדים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מפזרים צלי עם מלח ופלפל. במחבת טפלון צולים חום בשמן מכל הצדדים על אש בינונית-גבוהה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים צלי ל -5 קילו. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
שלב את הקטשופ, המים, הבצל, הסוכר החום, רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון, חומץ, חרדל, זרעי סלרי ואבקת צ ' ילי; יוצקים מעל צלי.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
זרעי סלרי
1 שאלוט, מגורר או טחון
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הסר בשר; לגרוס עם שני מזלגות ולחזור לבישול איטי. כף 1/2 כוס תערובת בשר על כל גליל.
ברביקיו בתפריט? נסה להתאים עם יין זינפנדל ויין רוז. רוז המוגן מרענן בטמפרטורות חמות ומשלים רטבים ושפשופים מתוקים ומתובלים. זינפנדל היא בחירת יין אדום קלאסי למנגל, במיוחד עבור צלעות חזיר וחזה בקר. כרמי בלה גרייס גפנים ישנים זינפנדל עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
בלה גרייס כרמים הישן גפן זינפנדל
הגפן הישנה זינפנדל משנת 2012, יין אדום ארגמן, נפתח בדובדבן כהה, טבק וטאנינים עדינים. טעמים באמצע החיך של תבלין חג ואגוז מוסקט מתפתחים יחד עם פטל בשל. הגימור נעים ומעט מעושן עם תווים קלים של פלפל שחור. זוג עם בשר אדום, תבשילים דשנים ושוקולדים, או עם אדם אהוב מול האש.