קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות42
מגזין

ברוקולי מקורמל ופיצת בצל אדום

ברוקולי מקורמל ופיצת בצל אדום
ברוקולי מקורמל ופיצה בצל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 824 קלוריות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 114 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קיש בצל מקורמל ברוקולי, בצל אדום מקורמל ופיצת תאנה, ו בצל קרמל ופיצת תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק ברוקולי, בצל, פתיתי פלפל, ו 2 כפות שמן זית בקערה גדולה. מתבלים במלח לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לפחות שעתיים לפני האפייה, מסירים את הבצק מהמקרר ומעצבים אותו לכדורים על ידי איסוף הבצק לתחתית וסוגרים אותו בצביטה. קמח היטב ומניחים כל אחד בקערת ערבוב בינונית נפרדת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר החם עד בערך הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
3
1 שעה לפני האפייה, להתאים מתלה תנור עם פיצה פלדה למיקום העליון ולחמם מראש תנור ל 288°. כאשר מוכן לאפות, להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק על ידי עטיפת פרקי אצבעות לתוך מעגל 12 עד 14 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מעבירים לפיצה.
5
מורחים כ 2/3 כוס רוטב באופן שווה על פני השטח של הקרום, משאיר 1/2 עד 1-inch הגבול לאורך קצה. באופן שווה להפיץ 1/3 של גבינה על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
6
מורחים 1/3 של תערובת ברוקולי ובצל על פני השטח של פיצה. לעבור תנור כדי broiler, ואז להחליק פיצה על אבן אפייה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב נפוח, ברוקולי חרוך כתמים, 4 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
העברה לחיתוך לוח, פרוסה, ומשרת באופן מיידי. חזור עם הנותרים שני כדורי בצק, רוטב שנותר, ואת הגבינה הנותרים, reheating פלדה אפייה בין פשטידות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.