קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ברוקולי רבה, אגס, כריך פונטינה

ברוקולי רבה, אגס, כריך פונטינה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פיצה עם ברוקולי רב, פונטינן ולימון מאיר, ברוקולי רבה, שעועית לבנה & Fontina פסטה, ו ברוקולי רבה, שעועית לבנה ופסטה פונטינה.

הוראות

1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
להוסיף 1 כף מלח ברוקולי rabe ומבשלים עד פריך-מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
לנקז ולתת לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 3 עד 5 דקות. קוצצים גס ברוקולי ראבה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים ברוקולי rabe, אנשובי, שום, גרידת לימון, ופלפל חאלב ו sautée 3 דקות. מערבבים במיץ לימון ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל חאלבפלפל חאלב
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אנשוביאנשובי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
לחץ על פניני חום על פי הוראות היצרן, או מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסדרים חלקים תחתונים של כל חתיכת לחם על קרש חיתוך ושכבה כדלקמן: 1 אונקיה גבינה, 1/4 פרוסות אגס, 1/4 של ברוקולי rabe, ובנוסף 1 אונקיה גבינה. מעל כל חתיכה עם לחם שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מברשת שני הצדדים של כל כריך עם הנותרים 2 כפות שמן ומבשלים על פניני לחץ או מחבת (לחץ למטה עם מרית להתהפך באמצע הבישול אם באמצעות מחבת) עד הזהב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
לשרת.