בריא וטעים: שעועית לבנה Bruschettan הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 91 אוהדים. אם יש לכם באגט, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בריא וטעים: שעועית לבנה וראגו פטריות, בריא וטעים: מחית שעועית לבנה עם ביצים עלומות, ו בריא וטעים: מטבל שעועית תרד וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
בקערה קטנה, מערבבים שעועית, עגבניות, זיתים, 4 כפות שמן זית, בזיליקום, שום, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים לחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מברשת עם שמן זית. לצלות כמה סנטימטרים מחום, על 1 דקה, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
5
מורחים קצת גבינת עיזים על כל פרוסת לחם. למעלה עם תערובת שעועית.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.