קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

גאודאק פפאיה סביצ'ה

גאודאק פפאיה סביצ'ה
אם יש לכם בצל, גיאודוק, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 42%. מתכונים דומים: דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול למטבח פרואני {בגידה}, סביצ'ה דה קמר קווידן קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס), ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
שלבו בצל, פפאיה ומיץ ליים בקערת ערבוב בינונית וערבבו היטב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
אננס רגילאננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
2
מוסיפים גיאודוק, כוסברה, ג ' לפנו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
3
מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
4
רגע לפני ההגשה זורקים סלט מסקלון בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
MesclunMesclun
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מניחים חלק מסלט המסקלון במרכז כל צלחת, ואז מעליו חלק מהסביצ ' ה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
MesclunMesclun