קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת ברווז עם צ'יפוטלה, סלסה דובדבן וגבינת עיזים.

גבינת ברווז עם צ'יפוטלה, סלסה דובדבן וגבינת עיזים.
גבינת ברווז עם צ'יפוטלה צ' רי סלסאן וגבינת עיזים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סלסה דובדבן צ'יפוטלה, גבינת ג' ק, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טאקו ברווז עם צ'יפוטלה צ' רי סלסן וגבינת עיזים מתפוררת, גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה, ו קסדיות סלסה אפרסק צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים טורטייה לתוך המחבת, לסובב אותו בחמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את הטורטייה השנייה לתוך המחבת ומערבלים סביב בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים על חצי מהגבינה על הטורטייה ואחריו הברווז, סלסה דובדבן צ ' יפוטלה, בצל ירוק וכוסברה ואחריו הגבינה הנותרת ומעל הכל עם הטורטייה השנייה.מבשלים עד הקסדייה הוא חום זהוב משני הצדדים והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן פלפלשמן פלפל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ברווז שלםברווז שלם
5
חותכים את הקסדייה ל 6 חתיכות ומגישים עם סלסה, שמנת חמוצה ומקשטים של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.