גבינת ברווז עם צ'יפוטלה, סלסה דובדבן וגבינת עיזים.
גבינת ברווז עם צ'יפוטלה צ' רי סלסאן וגבינת עיזים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סלסה דובדבן צ'יפוטלה, גבינת ג' ק, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טאקו ברווז עם צ'יפוטלה צ' רי סלסן וגבינת עיזים מתפוררת, גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה, ו קסדיות סלסה אפרסק צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מניחים טורטייה לתוך המחבת, לסובב אותו בחמאה ולהניח בצד.
מניחים את הטורטייה השנייה לתוך המחבת ומערבלים סביב בחמאה.
מפזרים על חצי מהגבינה על הטורטייה ואחריו הברווז, סלסה דובדבן צ ' יפוטלה, בצל ירוק וכוסברה ואחריו הגבינה הנותרת ומעל הכל עם הטורטייה השנייה.מבשלים עד הקסדייה הוא חום זהוב משני הצדדים והגבינה נמסה.
חותכים את הקסדייה ל 6 חתיכות ומגישים עם סלסה, שמנת חמוצה ומקשטים של כוסברה.