מתכון גבינה החווה ואת Puddings לחם סודה קאראווי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 75 שעות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך ביצים, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם סודה קאראווי, לחם סודה חום עם דומדמניות וקראווי, ו לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קימל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
זרעי קימל
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים חלב חמאה וחמאה. מערבבים רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה אבל עדיין גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מעבירים את הבצק למשטח משוריין היטב והופכים את הבצק למעייל בקמח. ללוש בעדינות עם ידיים מקורנות כ 8 פעמים כדי ליצור בצק רך אך מעט פחות דביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
5
טופס לתוך עגול 6 אינץ כיפת ולשים על תבנית אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
חותכים 1/2 אינץ 'עמוק" X " על גבי כל כיכר עם סכין חדה. באמצעות מסננת קטנה, אבק 1 כף קמח נוסף על כיכר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
אופים באמצע התנור עד חום זהוב התחתון נשמע חלול כאשר טפח, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעביר כיכר למתלה ומגניב לחלוטין.
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה ramekins או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים מספיק לחם לקוביות 1 אינץ ' כדי למדוד 3 3/4 כוסות (כמחצית כיכר; שמור לחם שנותר לשימוש אחר.) מחלקים לחם בין ramekins (או להפיץ בתבנית אפייה גדולה יותר).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
לטאטא יחד ביצים, חלב, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מערבבים בגבינה ובכפית על לחם ברמקינס או בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בואו לעמוד 10 דקות.
5
שים ramekins או אפייה צלחת בתבנית אפייה גדולה יותר ולהוסיף מספיק מים חמים לבוא חצי במעלה הצדדים של ramekins או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים עד רק להגדיר וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
להעביר ramekins או צלחת מאמבט מים חמים כדי מתלה מגניב 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו