גבינת עיזים אפויה עם סלט חסה באביב עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 624 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לך בגט, פלפל, עלים 1 רוזמרין sprig, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: גבינת עיזים אפויה עם ירקות האביב, סלט חסה, בזיליקום ומלפפון עם גבינת עיזים, ו אפונה האביב, פלפל & סלט גבינת עיזים.
הוראות
1
לעצב את גבינת עיזים לשמונה 1-ב.- דיסקים עבים ולשים במיכל רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים גבינה עם עשבי תיבול ויוצקים על שמן זית. כיסוי וצינה לפחות 12 שעות ועד שבוע (ראה הערות). שעה לפני האפייה, לשים אותם במקפיא כדי להתקפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים תנור ל 40
4
הסר גבינה מן המרינדה לגלגל את כל הצדדים panko, לחיצה בעדינות כך פירורים לדבוק. מסדרים על תבנית אפייה גדולה ואופים עד הזהב, כ 15 דקות, מתהפך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף פרוסות בגט עבור 5 הדקות האחרונות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
6
להקציף יחד חומץ, מלח, פלפל, ושמן אגוז. שימו חסה בקערה גדולה, טפטוף עם מספיק רוטב למעיל, וזרקו בעדינות וביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
7
מחלקים חסה בין 4 צלחות, מפזרים אגוזי מלך, ועל כל צלחת להוסיף 2 דיסקים גבינת עיזים ופרוסת באגט.