גוגרס
גוג'ר היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. לך לחנות ותביא את גבינת גרוייר, חרדל דיז'ון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Gougeres, Gougères, ו Gougeres (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים 1/2 כוס מים לרתיחה מתגלגל ב 3-qt. סיר מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים קמח בבת אחת, ומכים במרץ עם כף עץ 1 דקה או עד חלקה מתרחק הצדדים של מחבת, ויוצרים כדור של בצק.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מעביר בצק לקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים במהירות בינונית עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת. (אם הבצק נפרד, אל תדאגו-הוא יחזור להיות ביחד.)
מוסיפים גבינת Gruyre ו-3 המרכיבים הבאים; מכים במהירות גבוהה 3 דקות או עד שהבצק חלק ומבריק. טיפה על ידי כפות מעוגלות 2 סנטימטרים זה מזה על 2 גיליונות אפייה מרופדת בנייר קלף.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ואפה חריצי 10 עד 12 דקות, והניח 1 תבנית אפייה על מתלה התנור האמצעי והשני על מתלה התנור התחתון. החלף גיליונות אפייה ואפה 4 עד 6 דקות נוספות או עד חום זהוב. מגניב על גיליונות אפייה 5 דקות. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מניחים חריצים קפואים על דפי אפייה, מכסים בקלילות בנייר כסף, ואופים ב 350 במשך 10 עד 15 דקות או עד חם.