גלילות אגוזים ופרג
אם יש לך בערך שעה ו-15 דקות לבלות במטבח, גלילי אגוזים ופרג עשויים להיות מתכון צמחוני סופר לקטו אובו לנסות. מתכון זה מכיל 28 מנות עם 309 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת 91 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור לחם במחיר סביר מאוד. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם סוכר, צימוקים, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 39%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם פרג חמוציות, לחמניות פרג ולחמניות פרג.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים חלב, שמנת חמוצה, סוכר, חמאה, ביצים, מלח ו-3 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מקציפים פנימה את יתרת הקמח עד לקבלת בצק רך.
מעבירים לקערה משומנת, הופכים ברגע שהשמן את החלק העליון; מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מגלגלים כל חלק לתבנית בגודל 14x12 אינץ'. מַלבֵּן. למילוי אגוזים, מערבבים בקערה קטנה אגוזי פקאן, סוכר, תמרים, חלב ומלח. בקערה אחרת מקציפים חלבון ביצה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת פקאן.
מורחים מלית פרג על הבצק שנותר; מפזרים צימוקים ואגוזי מלך.
מגלגלים כל סגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; צבוט תפרים כדי לאטום ולהכניס קצוות מתחת.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
מתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים 35-40 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
שלבו סוכר של קונדיטורים ומספיק מים כדי להגיע לעקביות הרצויה; לטפטף על לחמים.