גרטן כרובית
גראטין כרובית עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 306 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.17 דולר למנה. 58 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פלפל, חמאה, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 76%. נסו גרטן כרובית, גרטן כרובית, ו כרובית או גרטן (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מבשלים את פרחי הכרובית בסיר גדול של מים מומלחים רותחים למשך 5 עד 6 דקות, עד שהם רכים אך עדיין יציבים.
בינתיים ממיסים 2 כפות מהחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מוסיפים את הקמח תוך ערבוב מתמיד בכף עץ למשך 2 דקות.
יוצקים את החלב החם לתערובת קמח החמאה ומערבבים עד שהוא מגיע לרתיחה. מרתיחים, מטאטאים כל הזמן, במשך 1 דקה, או עד מעובה. מכבים את האש, מוסיפים 1 כפית מלח, הפלפל, אגוז המוסקט, 1/2 כוס הגרוייר והפרמזן.
יוצקים 1/3 מהרוטב בתחתית תבנית אפייה בגודל 8 על 11 על 2 אינץ'.
מניחים מעל את הכרובית המרוקנת ואז מורחים את שארית הרוטב בצורה אחידה מעל.
שלב את פירורי הלחם עם 1/4 כוס הגרוייר הנותרת ופזר מעל. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות ומזלפים מעל הגראטן.
אופים 25 עד 30 דקות, עד שהחלק העליון משחים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.