אם יש לך בערך 30 דקות כדי לבלות במטבח, גרנולה תוצרת בית עשוי להיות סופר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, דבש, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכונים דומים: 20 + גרנולה ביתית: גרנולה שוקולד קלה ועוד, גרנולה תוצרת בית, ו גרנולה תוצרת בית.
הוראות
1
מסדרים את המדפים במרכז התנור ומחממים את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
זורקים את שיבולת השועל, שבבי הקוקוס, המשמשים והפקאנים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי קוקוס
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים יחד את הסוכר החום, שמן הקנולה, סירופ המייפל, הווניל ו -1 / 4 כפית מלח בקערה שנייה ומזלפים מעל תערובת שיבולת השועל. מערבבים היטב כך שהכל מצופה באופן שווה. השתמש בידיים שלך כדי לזרוק וודא שכל חתיכת שיבולת שועל מכוסה.