דג בלילת בירה עשוי גדול הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת שום, שמן צמחי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכונים דומים: דגים וצ'יפס בבלילת בירה, באלי בירה טאקו דגים, ו דגים וצ'יפס עם בלילת בירה.
הוראות
1
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C). לשטוף דגים, לטפוח יבש, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
מערבבים קמח, אבקת שום, פפריקה, 2 כפיות מלח, ו 2 כפיות פלפל. מערבבים ביצה לתוך מרכיבים יבשים. בהדרגה לערבב בירה עד הבלילה דקה נוצר. אתה צריך להיות מסוגל לראות את הדגים דרך הבלילה לאחר שהוא כבר טבל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטבול פילה דגים לתוך הבלילה, ואז טיפה אחד בכל פעם לתוך שמן חם. דג מטוגן, הופך פעם אחת, עד ששני הצדדים זהובים חום.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.