דגים ממולאים בבצק עלים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 582 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. לכו לחנות והרימו יריעות בצק עלים, פילה פלונדר, בשר סרטנים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. מתכונים דומים: סלמון ממולא בבצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה בניחוח תפוזים, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.
הוראות
1
להכנת המלית: ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מילוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
קולים בצל, סלרי ופטרוזיליה עד שכל הירקות פשוט רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פטרוזיליה
סלרי
בצל
3
מערבבים פנימה בשר סרטנים, שרימפס ורמוט. מתבלים במלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; מבשלים עד לסיום הבישול של השרימפס (הוא יהיה ורוד).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
בשר סרטנים
ורמוט
פלפל
שרימפס
מלח
4
מערבבים פנימה פירורי לחם, מעט בכל פעם. כשהתערובת מחזיקה היטב, הפסיקו להוסיף פירורי לחם. טועמים ומוסיפים עוד תיבול (מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף) במידת הצורך. הניחו את התערובת הזו בצד כדי לתת לה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
פירורי לחם
תיבול
פלפל
מלח
5
ריססו נייר אפייה בתרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
רול 1 גיליון של בצק עלים על משטח שטוח. בצק העלים, לאחר שהתגלגל צריך להיות בעובי של 1/3 עד 1/4 אינץ ' וגדול מספיק כדי שתוכלו להניח את הדג מעליו ועדיין יש בצק עלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
דגים
גלול
7
הניחו את אחד מפילה הדגים על גבי בצק העלים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
גליונות בצק עלים
8
מורחים את תערובת המילוי באופן שווה על פילה הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
מילוי
מורחים
9
מניחים את הפילה הנותרת על המילוי. חתוך את המאפה סביב הפילטים בצורת דג בערך. שמור את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
דגים
10
מרדדים גיליון שני של בצק עלים לעובי של כ-1/3 עד 1/4 אינץ'. וילון גיליון שני מעל פילה ממולאת, ולוודא כי יש מספיק של הגיליון העליון לתחוב מתחת לסדין התחתון של בצק עלים. חתוך את דף המאפה העליון בגודל 1/2 אינץ ' מהגיליון התחתון.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
גלול
11
מברשת התחתון של למעלה מאפה גיליון עם מים ולתחוב תחת תחתון גיליון של בצק עלים לחיצה בקלילות כדי לחלוטין לשים בארגז את דגים ומילוי חבילה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
מילוי
מים
דגים
12
מניחים את החבילה אטום על גיליון אפייה מוכן, ולתת לו להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
בזמן שהחבילה מצמררת, מרדדים שאריות מאפה. מהשאריות גזרו סנפירים, עין ו 'שפתיים'. צרף מגזרות לחבילה צוננת עם מעט מים. השתמש בכפית הפוכה להכנת חריצים בבצק עלים כדי להידמות לקשקשי דגים אך אל תנקב מאפה. מצננים את כל החבילה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
מים
דגים
גלול
14
בעוד החבילה מצמררת, מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
מוציאים את הדג מהמקרר ומברישים את האריזה בחלמונים. מדוד את עובי החבילה בחלק העבה ביותר שלה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
דגים
16
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים את הדג במשך 10 דקות נוספות לכל סנטימטר של עובי נמדד. בדוק את האלילות על ידי הכנסת מדחום לחבילה, כאשר הטמפרטורה מגיעה ל -140 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס) הדג מסיים את הבישול.
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה מרגריטה פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
סנטה מרגריטה פינו גריגיו הוא יין בעל אופי ורבגוניות רבה. זהו היין המיובא הפופולרי ביותר בארצות הברית. צבע: חיוור קש צהוב ארומה: נקי ואינטנסיבי טעם: הוא בעל גוף בינוני עם אופי פריך טרי ומבנה יציב, כמו גם טעם לוואי נעים של תפוח זהוב.