קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

דגים ממולאים בבצק עלים

דגים ממולאים בבצק עלים
דגים ממולאים בבצק עלים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 582 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. לכו לחנות והרימו יריעות בצק עלים, פילה פלונדר, בשר סרטנים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. מתכונים דומים: סלמון ממולא בבצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה בניחוח תפוזים, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.

הוראות

1
להכנת המלית: ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
קולים בצל, סלרי ופטרוזיליה עד שכל הירקות פשוט רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
3
מערבבים פנימה בשר סרטנים, שרימפס ורמוט. מתבלים במלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; מבשלים עד לסיום הבישול של השרימפס (הוא יהיה ורוד).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
בשר סרטניםבשר סרטנים
ורמוטורמוט
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
מלחמלח
4
מערבבים פנימה פירורי לחם, מעט בכל פעם. כשהתערובת מחזיקה היטב, הפסיקו להוסיף פירורי לחם. טועמים ומוסיפים עוד תיבול (מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף) במידת הצורך. הניחו את התערובת הזו בצד כדי לתת לה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
פירורי לחםפירורי לחם
תיבולתיבול
פלפלפלפל
מלחמלח
5
ריססו נייר אפייה בתרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
רול 1 גיליון של בצק עלים על משטח שטוח. בצק העלים, לאחר שהתגלגל צריך להיות בעובי של 1/3 עד 1/4 אינץ ' וגדול מספיק כדי שתוכלו להניח את הדג מעליו ועדיין יש בצק עלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
דגיםדגים
גלולגלול
7
הניחו את אחד מפילה הדגים על גבי בצק העלים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
8
מורחים את תערובת המילוי באופן שווה על פילה הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
מילוימילוי
מורחיםמורחים
9
מניחים את הפילה הנותרת על המילוי. חתוך את המאפה סביב הפילטים בצורת דג בערך. שמור את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
דגיםדגים
10
מרדדים גיליון שני של בצק עלים לעובי של כ-1/3 עד 1/4 אינץ'. וילון גיליון שני מעל פילה ממולאת, ולוודא כי יש מספיק של הגיליון העליון לתחוב מתחת לסדין התחתון של בצק עלים. חתוך את דף המאפה העליון בגודל 1/2 אינץ ' מהגיליון התחתון.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
11
מברשת התחתון של למעלה מאפה גיליון עם מים ולתחוב תחת תחתון גיליון של בצק עלים לחיצה בקלילות כדי לחלוטין לשים בארגז את דגים ומילוי חבילה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
מילוימילוי
מיםמים
דגיםדגים
12
מניחים את החבילה אטום על גיליון אפייה מוכן, ולתת לו להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
בזמן שהחבילה מצמררת, מרדדים שאריות מאפה. מהשאריות גזרו סנפירים, עין ו 'שפתיים'. צרף מגזרות לחבילה צוננת עם מעט מים. השתמש בכפית הפוכה להכנת חריצים בבצק עלים כדי להידמות לקשקשי דגים אך אל תנקב מאפה. מצננים את כל החבילה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
מיםמים
דגיםדגים
גלולגלול
14
בעוד החבילה מצמררת, מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מוציאים את הדג מהמקרר ומברישים את האריזה בחלמונים. מדוד את עובי החבילה בחלק העבה ביותר שלה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
דגיםדגים
16
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים את הדג במשך 10 דקות נוספות לכל סנטימטר של עובי נמדד. בדוק את האלילות על ידי הכנסת מדחום לחבילה, כאשר הטמפרטורה מגיעה ל -140 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס) הדג מסיים את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי טחוןסלרי טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר סרטניםבשר סרטנים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוט יבשורמוט יבש2חלמונים, מכותחלמונים, מכות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה פלאונדרפילה פלאונדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף496אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת גליונות בצק עלים קפואים, מופשרחבילת גליונות בצק עלים קפואים, מופשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, קלופים, טחון וטחוןשרימפס, קלופים, טחון וטחון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה מרגריטה פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
סנטה מרגריטה פינו גריגיו הוא יין בעל אופי ורבגוניות רבה. זהו היין המיובא הפופולרי ביותר בארצות הברית. צבע: חיוור קש צהוב ארומה: נקי ואינטנסיבי טעם: הוא בעל גוף בינוני עם אופי פריך טרי ומבנה יציב, כמו גם טעם לוואי נעים של תפוח זהוב.