אנצ'ילדות ההליבוט של אמא דורשת בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, שמנת, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . וזה די טוב. נסו Enchiladas הליבוט, Enchiladas הליבוט, ו Enchiladas הליבוט המלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים הליבוט בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים תיבול פירות ים ומיץ לימון. נקודה הליבוט עם פרוסות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 שאלוט, מגורר או טחון
הליבוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.