המתכון של סבתא דרקסלר לגולש הבווארי מוכן. בעוד כ-40 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 283 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום, זרעי שמיר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 33%. מתכונים דומים: צלי קדרה בווארי, כרוב אדום בווארי, ו רפסודיה בווארית.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה מותכת עד הבצל הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מערבבים חזיר, אזובית, פפריקה, מלח, בזיליקום, שמיר, אבקת חרדל לתוך תערובת הבצל; לבשל ומערבבים עד חזיר הוא רק מעט ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות.