קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

הודו מזוגגת רימון עם אורז בר ומילוי ערמונים

הודו מזוגגת רימון עם אורז בר ומילוי ערמונים
טורקיה מזוגגת רימון עם אורז בר ומילוי ערמון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1362 קלוריות, 152 גרם חלבון ו 57g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עלים מלוחים, שמן זית, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית נסו תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית, תרנגול רימון-זיגוג קורניש משחק תרנגולות עם אורז בר-ערמונים St, ו הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מתבלים את ההודו בשמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
4
מערבבים את האורז, ערמונים, בצל, ועשבי תיבול יחד בתבנית אפייה. למעלה עם גבינת עיזים מתפוררת. מכסים בנייר כסף ומניחים בצד. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ערמוניםערמונים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את ההודו על הגריל וגריל בכל צד על חום גבוה עד להשחמה יפה, על 4 עד 5 דקות בכל צד. הפעל את החום עד נמוך ולהעביר את חתיכות טורקיה מתלה גבוה יותר בגריל. סגור את המכסה של הגריל ולתת לבשל לאט, מפנה מדי פעם, במשך 30 עד 40 דקות. לאחר מכן להתחיל להבריש את מיץ הרימונים על טורקיה ולהמשיך עד טורקיה מבושל דרך; מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, מן העצם צריך לרשום 175 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
הסר את ההודו מן הגריל, להעביר ללוח חיתוך, ולתת לו לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים את המילוי בתנור ולתת חם במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים מלית עם טורקיה. להביא כל מיץ רימונים הנותרים כדי רתיחה טפטוף מעל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק