הויסין-טופו ספוג וירקות מוקפצים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? טופו ספוג הויסין וירקות מוקפצים יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמש-spice אבקה, להדביק צ'ילה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אודון עם טופו וירקות מוקפצים, טופו שומשום עם ירקות מטוגנים מערבבים מאור בישול, ו הויסין טופו עם ירקות.
הוראות
כדי להכין טופו, לשלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף. מסדרים טופו בשכבה אחת על מחבת גליל מצופה רדיד; לשפוך תערובת הויסין מעל טופו, הפיכת טופו למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
אופים תערובת טופו ב 375 במשך 35 דקות. תשליך את המרינדה.
כדי להכין מוקפץ, לשלב 3 1/2 כפות רוטב סויה, סוכר, ו 1 כפית שמן שומשום.
מחממים שמן זית במחבת ווק או מחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תחתיות בצל ירוק, 2 כפות שום, וממרח צ ' ילה; מוקפץ 15 שניות.
מוסיפים פלפלים; מוקפץ 1 דקה.
הוסף אפונה 2 כפות סאקה; לבשל 3 דקות או עד אפונה רך, ערבוב כל הזמן.
להוסיף טופו, תערובת רוטב סויה, וחולצות בצל ירוק; לזרוק בעדינות לשלב. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.