קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

הל עוגת שקדים תפוח

הל עוגת שקדים תפוח
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו תפוח שקדים הל טארט, עוגת הל קמח שקדים עם זיגוג וניל שעועית, ו עוגת הל קמח שקדים עם זיגוג וניל שעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. שמן springform מחבת ואבק עם ארוחה מצה, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שקדים פולסים במעבד מזון עם 1/2 כוס מצה ארוחה, 1/4 כפית מלח, והל עד הקרקע דק. (היזהר שלא דופק למשחה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
( 23)( 23)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף 3/4 סוכר כוס, 1 כף בכל פעם, מכות, ומכה עד התערובת היא עבה מאוד וחיוורת, 2 עד 3 דקות. מערבבים בתערובת אגוז, ואז תפוחים. לנצח את הלבנים הנותרים 1/4 כפית מלח בקערה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מוסיפים 1/4 סוכר כוס הנותרים, קצת בכל פעם, מכות, והכה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. לגרד הבלילה למחבת ו מחבת ראפ פעם על משטח עבודה כדי לחסל את כל בועות אוויר גדולות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
אופים עוגה עד נפוח, השחמה, ומעיינות העליון בחזרה כאשר נגע, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
העברה למתלה וקריר לחלוטין במחבת (העוגה תשקע מעט במרכז). הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז להסיר את הצד של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
לטחון סוכר במטחנת קפה / ספייס עד אבקה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם עמילן תפוחי אדמה בקערה. מנפה קצת סוכר מעל עוגה לפני ההגשה ושאר מילואים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1
העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, אז כל הזמן, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות