מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לכם מיסו להדביק, בשר טחון, אגוז מוסקט הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו Wafu Hambagu (סטייק המבורגר יפני), רוטב ופו (רוטב סלט יפני), ו Yellowfin טונה בורגר עם מלפפון יפני להתענג & Wasabi איולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבלוק של טופו על צלחת ומניחים צלחת אחרת על גבי. הגדר משקל 3 עד 5 פאונד על גבי (מיכל מלא מים עובד היטב). לחץ על טופו במשך 10 עד 15 דקות, ואז לנקז ולהשליך את הנוזל המצטבר.
מרכיבים שתצטרך
מים
טופו
2
חותכים את טופו לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טופו
3
מערבבים את טופו, בשר טחון, פטריות שיטאקה, ממרח מיסו, ביצה, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט בקערה גדולה. מחלקים ל 6 כדורים, ו להשתטח לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
בשר טחון
מיסו
מוסקט
פלפל
מלח
טופו
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים יחד את המירין, רוטב סויה, רסק שום, וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום
רוטב סויה
ג ' ינג ' ר
מירין
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בראון את ההמבורגרים בכל צד, על 2 דקות לכל צד. להפחית את החום נמוך; לכסות את המחבת ומבשלים עד המיצים לרוץ ברור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
7
יוצקים את תערובת רוטב הסויה למחבת. תמשיך להזיז את המחבת כך שהרוטב לא ישרוף, ותהפוך את ההמבורגרים מדי פעם כדי לכסות את שני הצדדים ברוטב. הרוטב יהיה להתעבות וליצור זיגוג מבריק על ההמבורגרים. כשהרוטב נגמר, ההמבורגרים מוכנים.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.