קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

השעועית האפויה האולטימטיבית

השעועית האפויה האולטימטיבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל את השעועית האפויה האולטימטיבית. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך עלים מ 6 גבעולים רוזמרין, חרדל dijon, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שעועית אפויה אולטימטיבית, השעועית האפויה האולטימטיבית, ו הטוגנים האפויים האולטימטיביים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 crocks בודדים
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
שים את המולסה, קטשופ, חרדל, וצ ' ילי בבלנדר ומחית. לגרד את זה לתוך קערה גדולה, להוסיף את השעועית ואת העונה עם מלח ופלפל שחור, בעדינות לזרוק כך השעועית מצופה בתערובת דבשה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין crocks בודדים. מעל כל חרס עם חתיכת pancetta,sprig של רוזמרין טפטוף של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
מולסהמולסה
פנצ ' טהפנצ ' טה
רוזמריןרוזמרין
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
אופים בתנור עד הבייקון הוא השחמה ושומן הוא שניתנו, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור