חביתה ספרדית עם רוטב Romesco עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, פתיתי פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו רוטב רומסקו ספרדי, רוטב רומסקו ספרדי מעושן, ו ספרדית " קטשופ – - רוטב Romesco (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הרוטב: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את אגוזי לוז על תבנית אפייה וטוסט עד הזהב, 10 עד 15 דקות. לעטוף במגבת נקייה בעוד עדיין חם לשפשף כדי להסיר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
טוסט
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מחממים 1/3 כוס שמן זית במחבת nonstick 9 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את אגוזי לוז, שקדים, לחם, שום ופלפל אדום ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אגוזי לוז
שקדים
שום
לחם
5
מעבירים למעבד מזון; מוסיפים את העגבניות, פלפלים פיקילו, חומץ ו 1/4 כפית מלח ודופק, דליל עם מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילו
חומץ
עגבנייה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מוסיפים פתיתי מלח ופלפל אדום לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מלח
1
לטאטא את הביצים, קמצוץ מלח בצל ירוק בקערה. להחזיר את המחבת לחום בינוני טפטוף עם יותר שמן, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הביצים ומבשלים כ 3 דקות, משחררים את הקצוות עם מרית גומי כדי לאפשר ביצה לא מבושל לרוץ מתחת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
3
מפזרים את הגבינה, ואז שכבה את החזיר ורוטב 1/4 כוס בצד אחד. מבשלים עד שהגבינה נמסה והביצים נקבעות, 2 עד 3 דקות נוספות. מקפלים לחצי כדי לכסות את המילוי.