קושימומחה
מוכן ב75 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי

חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה הודו קלוי עם מלית לחם תירס מרווה ורוטב ברנדי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 872 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לך לחנות ותביא לחם תירס, שמנת כבדה, דמי-גלייס עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות ו-55 דקות. נסו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב, חזה הודו עם מילוי ורוטב, ו חזה הודו בסגנון טוסקני עם רוטב מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° וגריז 9-על ידי 13 אינץ מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל, סלרי, שום, אגוז מוסקט, פלפל, עלה דפנה, ו sauté עד ירקות לרכך, 5 עד 6 דקות. מערבבים מרווה ומבשלים 30 שניות יותר. מערבבים במלאי ומבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
לשים לחם תירס בקערה גדולה ויוצקים ירקות מעל. לזרוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים ביצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
1
לשטוף חצאי השד להתייבש לטפוח. מתבלים בנדיבות עם מלח ים כשר או גס ופלפל טחון טרי, ומשפשפים בכל מקום בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מילוי תל במרכז מחבת צלייה ולסדר טורקיה על גבי, לוודא חצאי השד אינם נוגעים. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של טורקיה (לא לגעת עצם) רושם 77° ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לשלב דמי-גלייס, 1/2 כוס מים, וברנדי. מביאים לרתיחה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בחמאה, להפחית את החום, ומבשלים חשופים, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב מתעבה, על 1 דקה. מוסיפים שמנת ועונה עם פלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מגישים חם, מעל טורקיה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
זה הכי קל ומהיר לבקש מהקצב שלך לפצל את שד תרנגול ההודו לחצי בשבילך. אבל זה יכול להיעשות גם בבית: להשתמש בסכין כבד, חד ולא לפחד להכות את השד על עצם הבריח כמה פעמים עד שהוא מתפרק. חיתוך העור לאורך עצם החזה לפני שתתחיל חיתוך הוא גם מועיל.* אם לחם התירס שלך אינו מעופש, פרוסים על תבנית אפייה בתנור 93° עד שהם מרגישים יבשים ומתפוררים. (תלוי כמה לח הוא כיכר, זה יכול לקחת בין 20 דקות לשעה.) ואז להתפורר פרוסות. כל שאריות לחם מעופש-לחמניות, פוקצ ' ה, אפילו בייגלים—ניתן להחליף את לחם התירס.- ברוטב, בורבון, ויסקי, יין, פורט, או ורמוט יכול לשמש במקום ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ורמוטורמוט
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בייגלבייגל
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
וויסקי.וויסקי.
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה

מרכיבים