חזיר משך בקרוליינה
חזיר משך קרוליינה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם יש לכם מלח כשר, אבקת בצל, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות וזה טוב. ברביקיו משך חזיר עם רוטב קרוליינה, כריכי חזיר קרולינה, ו הטוב בעולם קרולינה חזיר משך דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את החרדל עם סוכר חום, מלח, פלפל, פפריקה ואבקת בצל. הגדר את כתף החזיר, צד שומן למעלה, ב 14-by-18 אינץ ' מחבתות קלייה חד פעמיות אלומיניום.
צחצח את החזיר בתערובת החרדל. צלי, חשוף, במשך 12 שעות, עד הבשר הוא מאוד רך והוא מתרחק מעצם הכתף.
להטות את המחבת ויוצקים את מיצי הקלייה לתוך קערה בינונית; אתה צריך בערך 1 1/4 כוסות. מקררים את המיצים במשך 30 דקות. דלג על השומן לפני השימוש.
בינתיים, להדליק 10 של בריקטים פחם. כאשר הגחלים חמים, לכסות אותם עם 40 בריקטים הנותרים. כאשר כל הגחלים חמים, לארגן 6 כוסות של שבבי עץ ספוג סביב הגחלים. הגדר את המחבת צלייה על סבכת הגריל מעל הגחלים ושבבי עץ. מכסים את הגריל, פותחים חלקית את פתחי האוורור ומעשנים את כתף החזיר במשך 30 דקות.
בזהירות להסיר את החזיר ואת grate הגריל ומערבבים את הגחלים כמה פעמים. לפזר את 2 כוסות הנותרים של שבבי עץ ספוג על הגחלים. להחליף את הסורג גריל ולהחזיר את החזיר לגריל. לכסות ולעשן במשך 30 דקות יותר.
להעביר את החזיר למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 30 דקות. משוך את הבשר של העצמות; להשליך את העצמות, סחוס, עור ושומן. באמצעות מלקחיים ומזלג, או האצבעות שלך, דק לגרוס את הבשר ולהעביר אותו לקערה גדולה. לזרוק את הבשר מגורר עם 1/4 כוס מיצי הקלייה שמורות ומגישים עם אחד משלושת רטבי ברביקיו.