קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

חטיף קוקוס ושוקולד צ'יפס

חטיף קוקוס ושוקולד צ'יפס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם חלב מרוכז, בייקון, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שוקולד צ'יפס קוקוס דולצ' ה, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חום, ו קלויים קוקוס אפרסק ברים Streusel עם Dulce de Leche {gf} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה מתכת עם נייר קלף, משאיר עד 1 אינץ ' של overhang. לרסס את הנייר עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בסיר בינוני, לבשל את החמאה על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ריחני משחימים, כ 4 דקות. לגרד את החמאה לתוך קערה גדולה להקפיא רק עד מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את הסוכר, זרעי וניל חלמון ביצה לתוך החמאה במהירות בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את הקמח והמלח ומכים עד ליצירת פירורים רטובים. לחץ על הפירורים לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 25 דקות, עד הקרום מוגדר משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
6
בינתיים, למחוק את הקערה נהג לעשות את הקרום. במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד השחמה פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
לנקז את הבייקון על מגבות נייר ולתת מגניב. בקערה, לזרוק את הקוקוס עם שבבי שוקולד, שקדים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
( 23)( 23)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
בקערה אחרת, לטאטא את dulce de leche עם חלב מרוכז; יוצקים שני שלישים ממנו בקרום. לחץ קלות על תערובת קוקוס בייקון מעל dulce de leche.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
Dulce De LecheDulce De Leche
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
טפטף את התערובת דולצ ' ה דה leche הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
10
אופים את הסורגים במשך 35 עד 40 דקות, עד השחמה קלה על גבי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
11
להעביר את המחבת למתלה ולתת את הסורגים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד המשרד, על 1 שעה. בזהירות להסיר את הסורגים מן המחבת לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חותכים לסורגים ומגישים.