חטיף קוקוס ושוקולד צ'יפס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם חלב מרוכז, בייקון, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שוקולד צ'יפס קוקוס דולצ' ה, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חום, ו קלויים קוקוס אפרסק ברים Streusel עם Dulce de Leche {gf} (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-by-13 אינץ תבנית אפייה מתכת עם נייר קלף, משאיר עד 1 אינץ ' של overhang. לרסס את הנייר עם תרסיס שמן צמחי.
בסיר בינוני, לבשל את החמאה על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ריחני משחימים, כ 4 דקות. לגרד את החמאה לתוך קערה גדולה להקפיא רק עד מוצק, על 15 דקות.
באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את הסוכר, זרעי וניל חלמון ביצה לתוך החמאה במהירות בינונית עד מעורבב.
מוסיפים את הקמח והמלח ומכים עד ליצירת פירורים רטובים. לחץ על הפירורים לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 25 דקות, עד הקרום מוגדר משחימים קלות.
בינתיים, למחוק את הקערה נהג לעשות את הקרום. במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד השחמה פריך, על 5 דקות.
לנקז את הבייקון על מגבות נייר ולתת מגניב. בקערה, לזרוק את הקוקוס עם שבבי שוקולד, שקדים ובייקון.
בקערה אחרת, לטאטא את dulce de leche עם חלב מרוכז; יוצקים שני שלישים ממנו בקרום. לחץ קלות על תערובת קוקוס בייקון מעל dulce de leche.
טפטף את התערובת דולצ ' ה דה leche הנותרים על גבי.
אופים את הסורגים במשך 35 עד 40 דקות, עד השחמה קלה על גבי.
להעביר את המחבת למתלה ולתת את הסורגים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד המשרד, על 1 שעה. בזהירות להסיר את הסורגים מן המחבת לקלף את הנייר.