קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי עוגת גבינה שוקולד-שקדים

חטיפי עוגת גבינה שוקולד-שקדים
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 181 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, יוגורט יווני, גבינת שמנת 3 פחות שומן, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: שקדים שמחה עוגת גבינה ברים, חטיפי עוגת גבינה שקדים, ו שטרויזל שקדים-חטיפי עוגת גבינה דובדבנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שקלו או כף קלות קמח לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
שלב בקערה בינונית קמח, 1/4 כוס שקדים טחונים ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מפזרים תערובת קמח לתבנית אפייה מתכתית מרובעת בגודל 8 אינץ ' מרופדת בנייר אפייה ומצופה בתרסיס אפייה; לחץ קלות על תערובת לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד להזהבה. קרום מגניב לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים גבינות שמנת בקערה בינונית; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים סוכר, יוגורט, וניל וקורטוב מלח; מקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
מוסיפים ביצה; מקציפים 1 דקה או עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
11
יוצקים תערובת על קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
12
מניחים שוקולד צ ' יפס וחלב בקערה קטנה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל בגובה 30 שניות או עד להמסה, תוך ערבוב לאחר 15 שניות; מערבבים תערובת עד לקבלת תערובת חלקה. תערובת שוקולד בובה על ידי כפית מעל תערובת גבינה; מערבולת יחד באמצעות קצה סכין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מפזרים 2 כפות שקדים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
14
אופים בחום של 325 למשך 30 דקות או עד שכמעט מתייצבים באמצע. מצננים לחלוטין על רשת. מכסים ומקררים 8 שעות או עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן