חנה מסאלה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים לתוספת שלך. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 146 קלוריות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל הודי. אם יש לכם חומוס, שמן זית, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 73%. נסו חנה מסאלה, כיצד להפוך את דרום הודו חנה מסאלה, פנג'אבי חנה מסלאן או פנג' אבי צ'ול מסאלה / קל חנה מסאלה, ו קאלה חנה קארי, איך מכינים פונג'אבי קאלה חנה מסאלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית; מטגנים בצל עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שום ומטגנים עד ריחני, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מערבבים חומוס עם נוזל מפחית, מיץ לימון, כוסברה, כמון, גאראם מסאלה ואבקת קארי לתערובת בצל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהנוזל מתאדה ברובו והרוטב מסמיך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלה
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מערבבים תרד לרוטב ומבשלים עד שהוא נבול, כ -5 דקות נוספות.
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. ל ' ריזלינג עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
לשחרר את ד ר ל ריזלינג
"...ערך מורכב להפליא ויוצא דופן בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."- עו "ד יין" יין זה צריך להיות אחת העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט שחרר מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין אוכל ויין