קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

חצילים Involtini עם רטטוי בגריל

חצילים Involtini עם רטטוי בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חצילים Involtini עם Ratatatouille בגריל. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2880 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 179 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, חריסה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חצילים בגריל Involtini, חצילים בגריל Involtini, ו רטטוי בגריל עם חצילים, פלפלים ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב את קשיו עם שמרים תזונתיים ומים ולעבד למשחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
קשיוקשיו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים את הדבק לקערה, מערבבים את הזיתים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מברשת פרוסות חצילים (צריך להיות על 2
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
5
עם שמן זית וגריל על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד רך חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. מסדרים את החצילים על משטח עבודה ועונה עם מלח ופלפל. כף 1 כף של קשיו מילוי על קצה אחד של כל פרוסת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
להתגלגל לתוך צילינדרים הדוקים. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
מברישים את כל הירקות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הירקות בקבוצות עד רך וחרוך קלות, כ 3 דקות עבור העגבניות ו 6 דקות עבור בצל, פלפלים, חצילים וקישואים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מעבירים את העגבניות בגריל לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
לקלף, זרע לקצוץ את הפלפלים לקצוץ את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים אותם למחבת עמוקה גדולה יחד עם 2 כפות שמן ושום, עלה דפנה, טימין אורגנו. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את היין ומרתיחים עד התאדה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיף את מחית עגבניות ומים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מופחת מעט, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
13
חותכים את החצילים וקישואים לחתיכות 1/2 אינץ'; מוסיפים למחבת. מבשלים עוד 10 דקות. השליכו את עלה המפרץ וערבבו את הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
כף רטטוי לתוך קערות רדודות העליון עם involtini. כף מנה של האריסה על גבי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרועבזיליקום קרוע1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצילים, חצץ פרוס 1 אינץ עבהחצילים, חצץ פרוס 1 אינץ עבה2חצילים, פרוס לאורכו 1/4 אינץ ' עבהחצילים, פרוס לאורכו 1/4 אינץ ' עבה2שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק1WES E אומנויות השפה האנגליתהריסה, על הגשה.הריסה, על הגשה.596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולענים קלמטה, קצוצים דקזיתים מגולענים קלמטה, קצוצים דק11 קילו קישואים,שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים1WES E אומנויות השפה האנגליתשמן זית כתית מעולה, לצחצוחשמן זית כתית מעולה, לצחצוח2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח11 קילו קישואים,אורגנו מיובש, מתפורראורגנו מיובש, מתפורר4פלפלים איטלקייםפלפלים איטלקיים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות אגוזי קשיו גלםכוסות אגוזי קשיו גלם21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס לרוחב 1/2 אינץ ' עבהבצל אדום, פרוס לרוחב 1/2 אינץ ' עבה1WES E אומנויות השפה האנגליתמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי11 קילו קישואים,טימין קצוץטימין קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות, חצץ פרוס 1/2 אינץ עבהעגבניות, חצץ פרוס 1/2 אינץ עבה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישואים, חצוי לאורכוקישואים, חצוי לאורכו

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו