חצילים, פסטו ופיצת גבינת עיזים
חציל, פסטו, ופיצת גבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 1118 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצילים, פסטו, גבינת עיזים קלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו גבינת עזים פסטו פיצה, פיצת גבינת תאנה ועז עם פסטו, ו פיצה סלק פסטו עם כרוב וגבינה עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת לא דביקה גדולה, מחממים 2 1/2 כפות שמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את החצילים במלח. מטגנים שליש החצילים, פונים, עד הזהב, על 10 דקות.
הסר. חזור על שתי קבוצות נוספות עם השמן הנותר, באמצעות יותר במידת הצורך, ואת החצילים.
בינתיים, שמן תבנית פיצה 14 אינץ ' או תבנית אפייה גדולה. לחץ על בצק הפיצה על המחבת בסיבוב 14 אינץ 'או מלבן 9 על 13 אינץ'.
מסדרים את פרוסות החצילים על קרום הפיצה.
מפזרים את השום והפלפל מעל.
שים את פרוסות גבינת עיזים על הפיצה, מפזרים את הפרמזן, ואז מנקדים עם הפסטו.
אופים עד הגבינה מתחילה להפוך זהב, על 15 דקות.
בצק פיצה: רוב הסופרמרקטים לשאת בצק פיצה; לחפש אותו בסעיף המקרר. אפשרות נוספת היא לבקש את זה במסעדת הפיצה האהובה עליך. מקומות רבים מוכנים למכור אותו לפי משקל.
המלצת יין: סוביניון בלאן הוא יין רב תכליתי להפליא, והוא טעים במיוחד עם גבינת עיזים ובזיליקום. שוב, צפון-מזרח איטליה היא המקום לחפש את היינות הטריים והמרעננים האלה.