זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בקלה, שמן canolan, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו טונה עם קרם ווסאבי וסלסה אבוקדו מנגו, ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, ו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, מערבבים היטב מיץ ליים, טקילה, כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
טקילה
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף את הדג וזרוק למעיל. להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
טורטיות חמות על גריל או מחבת. מכסים במגבת כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בתנור הולנדי בינוני, מחממים את שמן קנולה ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
6
הסר דגים מן המרינדה, לנער את עודף, לדלות קמח טמפורה, להטביע בבלילה מעורבת טמפורה קר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
רול בפירורי לחם panko, הקשה panko על דגים. אחד אחד להוסיף דגים לשמן, כדי לוודא לשמור על חתיכות הדגים מופרדות. מטגנים במשך 4 עד 5 דקות, או עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מערבבים כרוב, כוסברה ובצל. מחסנית 2 טורטיות; מקום 1/8 של דגים על גבי כל אחד, העליון עם תערובת כרוב, פיקו דה גאלו, ו איולי לימון טקילה.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננס
טקילה
איולי
20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
10
מגישים באופן מיידי.
11
בקערה, מערבבים את כל החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומקררים במשך שעה 1 עבור טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים וצינה במשך 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.