קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט ג'ינג'ר תותים

טארט ג'ינג'ר תותים
טארט ג'ינג'ר תותים לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 98 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 12. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 309 קלוריות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קמח, גבינת שמנת, סוכר וג'ינג'ר מגובש. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט דלעת ג'ינג'ר, טארט שזיפים ג'ינג'ר וטארט דלעת ג'ינג'ר.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים חלבון ביצה וג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות
ליקריץ אדום, מחולקליקריץ אדום, מחולק
8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
5 כוסות מים קרים, מחולקים5 כוסות מים קרים, מחולקים
2
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 9 אינץ' משומן. מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומםבשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
3
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (14 אונקיות) מלית לחם תירס של Pepperridge Farm®חבילה אחת (14 אונקיות) מלית לחם תירס של Pepperridge Farm®
4
מפזרים צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמה מעדנייה פרוסהפסטרמה מעדנייה פרוסה
5
אופים 4-5 דקות יותר או עד שהשוקולד נמס; להתפזר על הקרום. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, פטל טרי ונענע, לא חובהקצפת, פטל טרי ונענע, לא חובה
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
חבילה אחת (14 אונקיות) מלית לחם תירס של Pepperridge Farm®חבילה אחת (14 אונקיות) מלית לחם תירס של Pepperridge Farm®
6
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים והחלב עד לקבלת תערובת חלקה; למרוח על שוקולד. למעלה עם תותים. בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, ריבה במיקרוגל במרווחים של 10 שניות עד להמסה; מברישים מעל תותים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות
2-1/2 כפיות מי ורדים, לא חובה2-1/2 כפיות מי ורדים, לא חובה
2 פרוסות לימון גומי2 פרוסות לימון גומי
קצפת, פטל טרי ונענע, לא חובהקצפת, פטל טרי ונענע, לא חובה
בצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכותבצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכות
2 M&M's אדומות2 M&M's אדומות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
5 כוסות מים קרים, מחולקים5 כוסות מים קרים, מחולקים
7
מפזרים ג'ינג'ר. מקררים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Laurent-Perrier La Cuvee Brut עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר ליצור "La Cuvée", שמפניה עם עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך יישון ארוך במרתפים שלנו. בצבע זהב בהיר. בועות עדינות מאכילות מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ופירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות ועדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בסיומת. יין טרי וטהור זה מושלם לאפריטיף. תווי ההדר והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.