טארט ג'ינג'ר תותים לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 98 סנט למנה, אתה מקבל קינוח שמגיש 12. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 309 קלוריות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קמח, גבינת שמנת, סוכר וג'ינג'ר מגובש. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט דלעת ג'ינג'ר, טארט שזיפים ג'ינג'ר וטארט דלעת ג'ינג'ר.
הוראות
1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים חלבון ביצה וג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייה
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות
ליקריץ אדום, מחולק
8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
5 כוסות מים קרים, מחולקים
2
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 9 אינץ' משומן. מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
3
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (14 אונקיות) מלית לחם תירס של Pepperridge Farm®
4
מפזרים צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמה מעדנייה פרוסה
5
אופים 4-5 דקות יותר או עד שהשוקולד נמס; להתפזר על הקרום. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, פטל טרי ונענע, לא חובה
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
חבילה אחת (14 אונקיות) מלית לחם תירס של Pepperridge Farm®
6
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים והחלב עד לקבלת תערובת חלקה; למרוח על שוקולד. למעלה עם תותים. בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, ריבה במיקרוגל במרווחים של 10 שניות עד להמסה; מברישים מעל תותים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות
2-1/2 כפיות מי ורדים, לא חובה
2 פרוסות לימון גומי
קצפת, פטל טרי ונענע, לא חובה
בצק פיצה מוכן, בטמפרטורת החדר, קרוע לחתיכות
2 M&M's אדומות
ריבה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
5 כוסות מים קרים, מחולקים
7
מפזרים ג'ינג'ר. מקררים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, חתוך ל-12 עד 16 פרוסות
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Laurent-Perrier La Cuvee Brut עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר ליצור "La Cuvée", שמפניה עם עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך יישון ארוך במרתפים שלנו. בצבע זהב בהיר. בועות עדינות מאכילות מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ופירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות ועדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בסיומת. יין טרי וטהור זה מושלם לאפריטיף. תווי ההדר והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.