טארט שוקולד עם קרום אגוז
טארט שוקולד עם קרום אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלמונים ביצה, קוניאק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט שוקולד בייגלה, שוקולד ועוגת אגוזים מעורבבים בקרום עוגיות, ו טארט דלעת שוקולד עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת אגוזי מלך, צנוברים, ו 1/2 כוס סוכר עד האגוזים הם הקרקע גס.
יוצקים למחבת טארט 9 אינץ ' עם שפה נשלפת. במדד זכוכית 2 כוס, להמיס 1/4 כוס חמאה בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה( 100%), 20 עד 30 שניות.
הוסף חמאה מומסת לתערובת אגוז ולשפשף עם האצבעות שלך כדי להתמזג. לחץ על תערובת באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת. הגדר מחבת על נייר מצופה 12-על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד הקרום מתחיל חום סביב הקצוות, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, קוצצים חצי מהשוקולד לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בצד. קוצצים דק שוקולד שנותר.
במדד הזכוכית, לשלב הנותרים 1/4 כוס חמאה, לחתוך לחתיכות קטנות, עם שוקולד קצוץ דק.
מחממים בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%) עד שהשוקולד רך, 30 עד 45 שניות. מערבבים עד התערובת חלקה.
בקערה עם מיקסר במהירות גבוהה, לנצח חלמונים ביצה, הנותרים 3 כפות סוכר, קוניאק, תמצית שקדים עד התערובת הופכת צהוב חיוור, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת חמאת שוקולד ומכים להתמזג. מערבבים בשוקולד קצוץ גס.
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד מילוי בקושי מתנועע כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, על 15 דקות. הגדר על מתלה עד חם או קר.
כדי לשרת, להסיר את השפה; אבק טארט קלות עם קקאו לחתוך פלחי.