קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד עם קרום אגוז

טארט שוקולד עם קרום אגוז
טארט שוקולד עם קרום אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חלמונים ביצה, קוניאק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט שוקולד בייגלה, שוקולד ועוגת אגוזים מעורבבים בקרום עוגיות, ו טארט דלעת שוקולד עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, מערבולת אגוזי מלך, צנוברים, ו 1/2 כוס סוכר עד האגוזים הם הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
יוצקים למחבת טארט 9 אינץ ' עם שפה נשלפת. במדד זכוכית 2 כוס, להמיס 1/4 כוס חמאה בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה( 100%), 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
3
הוסף חמאה מומסת לתערובת אגוז ולשפשף עם האצבעות שלך כדי להתמזג. לחץ על תערובת באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת. הגדר מחבת על נייר מצופה 12-על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד הקרום מתחיל חום סביב הקצוות, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
5
בינתיים, קוצצים חצי מהשוקולד לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים בצד. קוצצים דק שוקולד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
במדד הזכוכית, לשלב הנותרים 1/4 כוס חמאה, לחתוך לחתיכות קטנות, עם שוקולד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
מחממים בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%) עד שהשוקולד רך, 30 עד 45 שניות. מערבבים עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
8
בקערה עם מיקסר במהירות גבוהה, לנצח חלמונים ביצה, הנותרים 3 כפות סוכר, קוניאק, תמצית שקדים עד התערובת הופכת צהוב חיוור, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
זנים של פטריותזנים של פטריות
קוניאקקוניאק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים תערובת חמאת שוקולד ומכים להתמזג. מערבבים בשוקולד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
לגרד לתוך קרום אגוז חם.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
11
אופים בתנור רגיל או הסעה 325 עד מילוי בקושי מתנועע כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, על 15 דקות. הגדר על מתלה עד חם או קר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
כדי לשרת, להסיר את השפה; אבק טארט קלות עם קקאו לחתוך פלחי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי