קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

טבעת לחם הפסחא

טבעת לחם הפסחא
טבעת לחם הפסחא עשויה להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמרים, ביצים, קיצור וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. נסו טבעת לחם הפסחא, טבעת קשת עוגת סל פסחא, ו טבעת לחם דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צבע את 5 הביצים בצבע ביצה. בקערת ערבוב גדולה מערבבים היטב את הסוכר הלבן, המלח והשמרים עם 1 כוס מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
בסיר משלבים 2/3 כוס חלב וחמאה, מחממים לאט עד שהנוזל חם והחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים את החלב לתוך החומרים היבשים ומכים 125 משיכות בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
מוסיפים ביצים ו 1/2 כוס קמח או מספיק כדי להפוך את הבלילה עבה. מקציפים במרץ במשך 2 דקות. מערבבים מספיק קמח ליצירת כדור בצק שמתרחק מדפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הופכים על לוח מקומח ולשים כ -10 דקות, עובדים בקמח נוסף כדי להתגבר על הדביקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מניחים את הבצק בקערה משומנת, הופכים לשמן את החלק העליון. מכסים בחוזקה עם עטיפת פלסטיק ולשים במקום חם, טיוטה חינם עד הוכפל בכמויות גדולות, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
7
בינתיים, שלבו את הפירות, האגוזים וזרעי האניס.
מרכיבים שתצטרך
אניסאניס
פירותפירות
אגוזיםאגוזים
8
אגרוף את הבצק והחזיר אותו ללוח מקומח קלות. ללוש פנימה את תערובת הפירות, תוך שמירה על החלקים הסירופיים מאובקים בקמח עד שהם מעובדים לבצק. מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פירותפירות
אגרוףאגרוף
9
מגלגלים בזהירות כל חתיכה לחבל בגודל 24 אינץ ' -הפירות והאגוזים יקשו על זה מעט. לסובב את שני החבלים יחד וליצור טבעת על גיליון אפייה משומן. צובטים היטב את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
אגוזיםאגוזים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מברישים את הבצק בקיצור מומס. דחוף הצידה את הטוויסט כדי ליצור מקום לכל ביצה. לדחוף ביצים למטה בזהירות ככל האפשר. מכסים את הלחם עם נייר שעווה ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בכמויות גדולות, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
לחםלחם
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
11
אופים את הלחם בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך כ-35 דקות או עד שקיסם המוחדר בטוויסט יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
12
מניחים על רשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
13
לאחר שהלחם קריר, מזלפים את הציפוי מעל בין הביצים, ומקשטים בזילופים צבעוניים. להכנת ציפוי: מערבבים יחד סוכר קונדיטורים, 1 כף חלב מלא ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכריות צבעוניותסוכריות צבעוניות
חלב מלאחלב מלא
ונילוניל
לחםלחם
ציפויציפוי
ביצהביצה

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרע אניסזרע אניס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים קצוצים בלאנדיםשקדים קצוצים בלאנדים2(חוֹרֶף)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירות מסוכרים מעורביםפירות מסוכרים מעורבים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים2ביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(חוֹרֶף)התקצרות מומסתהתקצרות מומסת3(חוֹרֶף)סוכריות צבעוניות (jimmies)סוכריות צבעוניות (jimmies)01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת