טוב אוכל הודו צלוי
טוב אוכל הודו צלוי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 82 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך מקל קינמון, רוזמרין, זנגביל מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. נסו טוב אוכל הודו צלוי, טוב אוכל הודו צלוי, ו Good Eats Turkey Tamales (Alton Brown 2009) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
התחילו להפשיר את תרנגול ההודו במקרר או בצידנית שנשמרה ב-38 מעלות פ.
מערבבים את מלאי הירקות, מלח, סוכר חום, פלפל, גרגרי יער allspice, וג ' ינג ' ר מסוכר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם כדי לפזר מוצקים ולהביא לרתיחה. לאחר מכן הסר את המלח מהחום, קר לטמפרטורת החדר, ומקרר.
שלב את המלח, מים וקרח בדלי 5 ליטר.
מניחים את טורקיה מופשר (עם קרביים הוסרו) השד בצד למטה במי מלח. במידת הצורך, לשקול את הציפור כדי להבטיח שהוא שקוע לחלוטין, כיסוי, להכניס למקרר או להגדיר באזור מגניב במשך 8 עד 16 שעות, הפיכת הציפור פעם אחת חצי דרך דרך דרך brining.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
הסר את הציפור מן המלח ולשטוף בפנים ובחוץ עם מים קרים. זרוק את המלח.
מניחים את הציפור על מתלה צלייה בתוך מחבת חצי גיליון להתייבש עם מגבות נייר.
שלב את התפוח, בצל, מקל קינמון, ו 1 כוס מים צלחת בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות.
הוסף ארומטיים ספוגים לחלל טורקיה יחד עם רוזמרין ומרווה. הכנס את הכנפיים מתחת לציפור וצפה את העור בנדיבות בשמן קנולה.
צולים את ההודו ברמה הנמוכה ביותר של התנור ב 500 מעלות f במשך 30 דקות. הכנס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של השד ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. הגדר את האזעקה מדחום (אם זמין) ל 161 מעלות f. ציפור 14 עד 16 פאונד צריך לדרוש סך של 2 עד 2 1/2 שעות של קלייה.
תן לתרנגול ההודו לנוח, מכוסה באופן רופף בנייר כסף או קערת ערבוב גדולה במשך 15 דקות לפני גילוף.