טוסט צרפתי אפוי דורש מסביב 15 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר חום, חלב, חצי שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טוסט צרפתי אפוי, טוסט צרפתי אפוי, ו טוסט צרפתי אפוי.
הוראות
1
חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה. מסדרים את פרוסות הלחם בתחתית. בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, חלב, שמנת, וניל וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
אחוז שומן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
יוצקים על פרוסות לחם, מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
3
למחרת בבוקר, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בסיר קטן, לשלב חמאה, סוכר חום וסירופ תירס; חום עד מבעבע.