טורקיה ומילוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 92 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 845 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו מרסלה, לחם מחמצת, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 20 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח סופר כף ציון של 84%. נסו תרנגול ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את תרנגול ההודו המושלם, מלית הודו קלאסית (השתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו טורקיה ומילוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 גדול חתיכה גזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
3
להודו: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מעבירים את ההודו לתבנית צלייה, מצוידת במתלה צלייה אם רוצים, ומשרים את בד הגבינה בחמאה. מתבלים את הציפור במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
5
מברישים את כל החמאה שנותרה על גבי הציפור ומכסים את השדיים בבד הגבינה כדי למנוע את שריפת העור העליון לפני בישולו.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6
מניחים את הסלרי, הבצל, השום, המרווה, המפרץ והרוזמרין בתוך ההודו ובסביבתו בתבנית הצלייה - אלה ישמשו להכנת המלית כשהכל נצלה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
מילוי
סלרי
שום
בצל
טורקיה כולה
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
מניחים את תבנית הצלייה במרכז התנור. מבשלים כ 12 דקות לכל קילו. לאחר כ 2 שעות של בישול, להסיר את הגבינה מהחלק העליון של השדיים ולהחזיר את תרנגול הודו לתנור לבשל במשך 1 שעה נוספת. אם קצות הכנפיים מתחילים להחשיך מדי, מכסים בנייר כסף כדי למנוע את שריפתם.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
רדיד אלומיניום
תנור
1
מניחים את הצוואר וציר העוף בסיר ומבשלים בעדינות על גבי הכיריים כשההודו מסיים לבשל. המניה צריכה להפחית בכמחצית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלאי
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
כיריים
סיר
2
איך אתה יודע מתי תרנגול הודו נעשה? הטמפרטורה של בשר הירך (כאשר הבשר עבה ביותר ולוקח את הזמן הארוך ביותר לבישול) צריכה להירשם 165 מעלות פרנהייט כאשר הוא נבדק עם מדחום. בסיום, הוציאו את הציפור מהתנור, העבירו אותה למשטח ישר (או מגש הגשה), ואפשרו לה לנוח 20 עד 30 דקות לפני שמוציאים את הירקות למילוי וגילוף הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מילוי
טורקיה כולה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
1
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים חצי מקל חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד לקבלת צבע חום ופריך. שמרו כל שומן והניחו את הנקניקיה בקערה גדולה עם הירקות הקלויים ממגש ההודו.
מרכיבים שתצטרך
ירק
נקניק
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את החמאה הנותרת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את לחם המחמצת הקוביות ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהם צולים חום זהוב, 6 עד 8 דקות. זורקים ומתבלים במלח ופלפל לפני שמוסיפים לקערה עם הירקות. מערבבים הכל יחד וטועמים לתיבול, תוך התאמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
לחם שאור
ירק
תיבול
טוסט
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לרוטב: אלא אם כן נשרפת תחתית תבנית הצלייה, תוכלו להכין רוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
6
מניחים את תבנית הצלייה מעל מבערי הכיריים, מוסיפים את החרדל והמרסלה לתבנית ומחממים אותה על אש נמוכה. מגרדים את התחתית כדי להוריד את הטפטופים והחתיכות הטעימות מהמחבת ככל שהמרסלה מצטמצמת. מסננים את הצוואר מהציר ויוצקים כ 1/2 כוס לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
חרדל
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
כיריים
קערה
7
להקציף את הקמח לתוך הקערה, דואג שאין גושים. הפחיתו את המרסלה עד שכמעט ואין נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מוסיפים לתבנית הצלייה את ציר העוף שנותר ואת תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
9
להקציף לתערובת. טעם לתיבול. מנמיכים עד שהתערובת מסמיכה.