קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות30
מגזין

טורקיה ומילוי

טורקיה ומילוי
טורקיה ומילוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 92 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 845 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו מרסלה, לחם מחמצת, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 20 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח סופר כף ציון של 84%. נסו תרנגול ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את תרנגול ההודו המושלם, מלית הודו קלאסית (השתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו טורקיה ומילוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 גדול חתיכה גזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
3
להודו: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מעבירים את ההודו לתבנית צלייה, מצוידת במתלה צלייה אם רוצים, ומשרים את בד הגבינה בחמאה. מתבלים את הציפור במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
5
מברישים את כל החמאה שנותרה על גבי הציפור ומכסים את השדיים בבד הגבינה כדי למנוע את שריפת העור העליון לפני בישולו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6
מניחים את הסלרי, הבצל, השום, המרווה, המפרץ והרוזמרין בתוך ההודו ובסביבתו בתבנית הצלייה - אלה ישמשו להכנת המלית כשהכל נצלה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
מילוימילוי
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מניחים את תבנית הצלייה במרכז התנור. מבשלים כ 12 דקות לכל קילו. לאחר כ 2 שעות של בישול, להסיר את הגבינה מהחלק העליון של השדיים ולהחזיר את תרנגול הודו לתנור לבשל במשך 1 שעה נוספת. אם קצות הכנפיים מתחילים להחשיך מדי, מכסים בנייר כסף כדי למנוע את שריפתם.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
1
מניחים את הצוואר וציר העוף בסיר ומבשלים בעדינות על גבי הכיריים כשההודו מסיים לבשל. המניה צריכה להפחית בכמחצית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאימלאי
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
סירסיר
2
איך אתה יודע מתי תרנגול הודו נעשה? הטמפרטורה של בשר הירך (כאשר הבשר עבה ביותר ולוקח את הזמן הארוך ביותר לבישול) צריכה להירשם 165 מעלות פרנהייט כאשר הוא נבדק עם מדחום. בסיום, הוציאו את הציפור מהתנור, העבירו אותה למשטח ישר (או מגש הגשה), ואפשרו לה לנוח 20 עד 30 דקות לפני שמוציאים את הירקות למילוי וגילוף הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
1
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים חצי מקל חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד לקבלת צבע חום ופריך. שמרו כל שומן והניחו את הנקניקיה בקערה גדולה עם הירקות הקלויים ממגש ההודו.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
נקניקנקניק
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה הנותרת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את לחם המחמצת הקוביות ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהם צולים חום זהוב, 6 עד 8 דקות. זורקים ומתבלים במלח ופלפל לפני שמוסיפים לקערה עם הירקות. מערבבים הכל יחד וטועמים לתיבול, תוך התאמה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לחם שאורלחם שאור
ירקירק
תיבולתיבול
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לרוטב: אלא אם כן נשרפת תחתית תבנית הצלייה, תוכלו להכין רוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
מניחים את תבנית הצלייה מעל מבערי הכיריים, מוסיפים את החרדל והמרסלה לתבנית ומחממים אותה על אש נמוכה. מגרדים את התחתית כדי להוריד את הטפטופים והחתיכות הטעימות מהמחבת ככל שהמרסלה מצטמצמת. מסננים את הצוואר מהציר ויוצקים כ 1/2 כוס לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
חרדלחרדל
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
קערהקערה
7
להקציף את הקמח לתוך הקערה, דואג שאין גושים. הפחיתו את המרסלה עד שכמעט ואין נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים לתבנית הצלייה את ציר העוף שנותר ואת תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
להקציף לתערובת. טעם לתיבול. מנמיכים עד שהתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מעבירים לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
11
אפשר להודו לנוח 15 עד 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
12
מגישים הודו פרוס עם מלית (רוטב) בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
מילוימילוי