מלית תפוחים בטורקיה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 104 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 1167 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם תפוחים, טימין, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -5 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורקיה תפוח מלית, טורקיה תפוח פקאן מלית, ו טורקיה תפוח פקאן מלית.
רק לפני האפייה, רופף דברים טורקיה עם 4 כוסות מלית.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
טורקיה כולה
4
מניחים את המלית שנותרה ב -2 קו ' משומן. תבנית אפייה; מקררים עד שהם מוכנים לאפייה. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
מילוי
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
שיפודים
5
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
6
מברישים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
7
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 3-3 / 4 עד 4 שעות או עד שמדחום קורא 180 מעלות עבור ההודו ו-165 מעלות עבור המילוי, מתבשל מדי פעם עם טפטופי מחבת. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
מילוי
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
רדיד אלומיניום
מחבת
8
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 20-30 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה. מכסים את הודו ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים מלית וגילוף הודו. אם תרצה, סמיך טפטופי מחבת לרוטב.