טיקקה סמוסה כבש
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל הודי. נסו להכין טיקקה סמוסאס כבש בבית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 402 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: סמוסה כבש, טלה טיקה מסאלה, ו Balti Lamb Tikka.
הוראות
במחבת גדולה, רחבה, חום 1 כפית שמן. מתבלים היטב את הטלה ומטגנים עד שחום בכל רחבי.
מוסיף את הדבק טיקה למחבת עוד 2 דקות עד ריחני.
מוסיפים את הבצל והגזר עם השמן 1 כפית הנותרים, ומטגנים במשך 5 דקות עד הירקות התרכך. עצה לתוך קערה גדולה ומערבבים עם מנטה, צ ' אטני ואפונה קפואה. השאר לקרר.
פרוש גיליון של פילו, עם סוף קצר כלפיך.
מברשת עם שמן בכל רחבי. מקפלים כל קצה ארוך למרכז על ידי 5cm, כך שיש לך חתיכה ארוכה, צרה של filo.
הוסף כ 130 גרם של תערובת בצד שמאל העליון של הרצועה ולקפל את הפינה הימנית העליונה של פילו מעל לעשות משולש. המשך לקפל את אורך המאפה כדי ליצור צורת סמוסה.
העברה למגש אפייה מרופדת בקלף אפייה, לעטוף בסרט נצמד להקפיא. השתמש בתוך 3 חודשים.
לבשל מ קפוא, תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מבשלים את הסמוסות על מגש האפייה שלהם באמצע התנור במשך 35-40 דקות, מתהפך באמצע הבישול, עד זהב חם צנרת באמצע.
מסננים על נייר מטבח כדי לספוג עודפי שמן ומגישים עם סלט, צ ' אטני תוספת raita.