קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרטופו

טרטופו
לטרטופו לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.38 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 32 גרם שומן , ובסך הכל 638 קלוריות . אם יש לכם דובדבני מרסקינו, גלידת וניל, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 15 מעריצים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 32% . טרטופו , מוקה טרטופו וטרטופו שוקולד לוז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה, מערבבים את הסוכר עם 1/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle1 כוס מיונז, כמו Kraft Homestyle
שמן זית כתית מעולה, ועוד לשמןשמן זית כתית מעולה, ועוד לשמן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ציפוי וניל2 כפות ציפוי וניל
2
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתערובת מקבלת חום זהוב עמוק.
3
מסירים מהאש וטורפים בזהירות את השמנת הכבדה, תמצית הווניל והמלח. מניחים בצד לצינון לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 (3.5 אונקיות) קופסאות עוגיות ופל פריכות חמאה (מומלץ: ז'ול דסטרופר)2 (3.5 אונקיות) קופסאות עוגיות ופל פריכות חמאה (מומלץ: ז'ול דסטרופר)
שמנת כבדהשמנת כבדה
3 גרם פרמזן, מגולח דק3 גרם פרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
1
שלבו את פירורי העוגיות וגושי השוקולד בשקית גדולה ניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
שוקולד אפייה מתוק למחצהשוקולד אפייה מתוק למחצה
2
בעזרת כדור גלידה עגול גדול, גורפים כדור גלידה ומשאירים אותו בכדור. נוקבים חור במרכז הכף בעזרת ידית כף עץ ומכניסים לחור דובדבן. מכסים את החור במעט גלידה ומכניסים את כדור הגלידה לתוך שקית העוגיות וחתיכות השוקולד. לנער מסביב לחיצה עדינה לציפוי מלא של הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)
גלידהגלידה
ג'לי ענבים, מומס, לציפויג'לי ענבים, מומס, לציפוי
חבילה אחת (15.25 אונקיה) תערובת עוגת שוקולדחבילה אחת (15.25 אונקיה) תערובת עוגת שוקולד
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
כף עץכף עץ
3
שמים את הכף על מגש ומקפיאים ל-30 דקות. חזור על התהליך עם שאר החומרים.
4
לפני ההגשה מחלקים את רוטב הקרמל בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
5
מוציאים את הטרטופוס מהמקפיא ופורסים אותם לשניים. מסדרים 2 חצאים בכל צלחת ומקשטים בענפי נענע.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה