טרטופו
לטרטופו לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת $1.38 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 32 גרם שומן , ובסך הכל 638 קלוריות . אם יש לכם דובדבני מרסקינו, גלידת וניל, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 15 מעריצים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 32% . טרטופו , מוקה טרטופו וטרטופו שוקולד לוז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה, מערבבים את הסוכר עם 1/4 כוס מים.
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתערובת מקבלת חום זהוב עמוק.
מסירים מהאש וטורפים בזהירות את השמנת הכבדה, תמצית הווניל והמלח. מניחים בצד לצינון לטמפרטורת החדר.
שלבו את פירורי העוגיות וגושי השוקולד בשקית גדולה ניתנת לסגירה חוזרת.
בעזרת כדור גלידה עגול גדול, גורפים כדור גלידה ומשאירים אותו בכדור. נוקבים חור במרכז הכף בעזרת ידית כף עץ ומכניסים לחור דובדבן. מכסים את החור במעט גלידה ומכניסים את כדור הגלידה לתוך שקית העוגיות וחתיכות השוקולד. לנער מסביב לחיצה עדינה לציפוי מלא של הגלידה.
שמים את הכף על מגש ומקפיאים ל-30 דקות. חזור על התהליך עם שאר החומרים.
לפני ההגשה מחלקים את רוטב הקרמל בין 4 צלחות.
מוציאים את הטרטופוס מהמקפיא ופורסים אותם לשניים. מסדרים 2 חצאים בכל צלחת ומקשטים בענפי נענע.