כופתאות סלמון עם רוטב קארי קוקוס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 379 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך רוטב דגים, מיץ של סיד, סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כופתאות חזיר בקארי ירוק תאילנדי ברוטב קוקוס עם שאלוט מטוגן פריך, סלמון בגריל עם רוטב קארי קוקוס תאילנדי, ו בתוך פעימת לב סלמון אטלנטי עם רוטב קוקוס קארי אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את שומן החזיר במים כדי לכסות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
מים
2
מסננים, מאפשרים להתקרר, וקוצצים דק.
3
חותכים את הסלמון לקוביות קטנות. שים את כל החומרים, למעט עורות וונטון, לתוך קערת ערבוב ומערבבים בכיוון אחד עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
מורחים עור וונטון מולך. שים 1 כפית של המילוי במרכז העור. לצנן את הקצוות של העור עם מים לקפל לשניים, הקשה על הקצוות כדי לאטום. לאחר מכן, עם הקצה המקופל פונה אליך, למשוך את הפינות התחתונות ישירות למטה, לקפל אותם אחד על השני מעט, וצביטה כדי לאטום. הכופתה המתקבלת צריכה להיראות כמו כובע של אחות. חזור עד מילוי שימש.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
מים
5
מביאים כמות גדולה של מים לרתיחה. כאשר רותחים במהירות, להוסיף את wontons (לא כל כך הרבה כי המים יפסיקו רותחים, כמחצית), ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
מים
6
הסר, לנקז, ולהגיש מעל או עם רוטב קארי קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארי
קוקוס
7
מחממים סיר ומוסיפים את משחת הקארי.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
לטגן בקצרה.
9
מוסיפים את חלב הקוקוס ומניות העוף, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בשליש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חלב קוקוס
רוטב
10
תוך הרתחת הכופתאות, מחממים את תערובת חלב הקוקוס; מוסיפים את רוטב הדגים ומיץ ליים, וכאשר הכופתאות נעשות, לטפטף את הרוטב בנדיבות על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
רוטב דגים
מיץ ליים
רוטב
11
מפזרים את הכוסברה הטריה. מסדרים את הכופתאות על הרוטב ומגישים.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.