סלט כרוב סיני המתכון מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל סיני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 594 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שקדים, בוק צ'וי, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: המבורגרים עוף סיניים עם סלט סומסום קשת, כרוב בסגנון סיני, ו כרוב סיני כבוש.
הוראות
1
מניחים בוק צ ' וי ובצל ירוק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שקדים ושומשום; תערובת מוקפצת מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
( 23)
4
מסננים וקריר מעט.
5
הוסף לתערובת בוק צ ' וי.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
6
מערבבים יחד שמנים ומרכיבים שנותרו. לזרוק עם תערובת בוק צ ' וי.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.