כריך אווז ברביקיו איטי
. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חמאה, מרק עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי לא להיכשל בשר ברביקיו, ברביקיו חזיר מבושל איטי, ו צלעות ברביקיו מבשלות איטיות.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים שום ובצל וקמח במשך 5 דקות.
הוסף שד אווז וחום משני הצדדים במשך כ 5 דקות, או עד השחמה.
מניחים חזה אווז בסיר איטי ומוסיפים רוטב ווסטרשייר.
מוסיפים מרק עוף לכיסוי (כ 2 כוסות) ומבשלים על הגדרה גבוהה במשך 6 עד 8 שעות, או עד בשר נופל עצם. לגרוס עם מזלג ולערבב עם רוטב ברביקיו האהוב עליך.