כריך ארוחת בוקר עם פנים פתוחות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך ארוחת בוקר פתוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מלח כשר, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כריך תאנה פתוח, כריך ביצה פתוח, ו כריך אבוקדו פתוח פנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
בסיר קטן מעל חום בינוני להוסיף את השמן, רוזמרין, גבעולי טימין, שום, וקורט של מלח.
חום עד השום מתחיל חום טימין הוא פריך. מסננים את השמן ולהסיר את הקורנית לצלחת מרופדת במגבת נייר. השליכו את הרוזמרין והשום, אבל שמרו את השמן.
מברשת צד אחד של כל חתיכת לחם עם השמן ומניחים אותם בצד משומן על מתלה חוט מצויד בתוך תבנית אפייה עם צדדים. על מתלה חוט אחר למקם את הרצועות של חזיר גרגר לצחצח את החלק העליון של כל עם סירופ מייפל.
אופים בתנור עד שני הטוסט והחזיר הם זהובים ופריכים, על 10 דקות.
בינתיים להכין את הביצים. במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה, להוסיף כמה כפות של שמן זית שמורות. לפצח כל ביצה על המחבת ולאפשר לטגן עד שרוב הלבנים מבושלים, על 4 דקות.
מפזרים מלח וטחינה או שניים של פלפל, ואז להנמיך את החום לכסות עד החלק העליון של הביצים מבושלים, אבל החלמונים הם לא, על 2 דקות יותר.
מורחים כף של ריבת ענבים על הצד המשומן של כל חתיכת לחם. למעלה עם כמה רצועות מקופלות מעל חזיר, ביצה וכמה גבעולים של טימין מטוגן שמורות.
מקשטים עם גבינת פרמזן גרוסה.