כריכי גלידה תוצרת בית עם גלידת מנטה
אם יש לכם חמאה, סירופ שוקולד, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. נסו גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350.קו 11×17 אינץ ' ג 'לי רול פאן או שני 9 אינץ' מחבתות מרובע עם nonstick foil.In קערה בגודל בינוני, לערבב ביסודיות את הקמח, אבקת קקאו, מלח ואפייה soda.In קערה גדולה ערבוב באמצעות מיקסר חשמלי כף יד, לנצח את הביצים וסוכר במשך כדקה. הכה את סירופ שוקולד, תמצית וניל וחמאה עד התערובת הופכת חום בהיר. עם מגרדת גומי כבד או כף, מערבבים את תערובת הקמח עד משולב.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת מרופדת ואופים 10-12 דקות או עד עוגות נראה מוצק ולהגדיר.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. הרם ממחבת ולהגדיר עוגייה על קרש חיתוך גדול.
חותכים את קובץ ה-cookie לאורכו כדי ליצור שני מלבנים ארוכים, ולאחר מכן חותכים לרוחב כדי ליצור 4 מלבנים (זה גורם להם easer לעבוד איתו).
מניחים את אחד המלבנים על יריעה גדולה של ניילון נצמד וגלידת כפית באופן שווה מעל. מכסים עם מלבן שני ולחץ למטה מעט. לעטוף בחוזקה בפלסטיק. חזור עם קבוצה שנייה של מלבנים. הגדר על תבנית אפייה ולשים במקפיא לילה או עד מאוד מוצק.באמצעות סכין גדולה, לקצץ את הצדדים כדי לתת את הכריכים קצה נקי.
חותכים כל קטע לתוך 4 מלבנים.