כריך איטלקי לחוץ עם ממרח עגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. אם יש לכם פלפלים קלויים, גבינת שמנת בלוק, לחם ג'בטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
1
מערבבים עגבניות ומים רותחים בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
ניקוז.
3
בעוד עגבניות עומדות, חלול החוצה חצי העליון של כיכר, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצה הפנימי העליון. שמור פרוסות לחם לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
לחם
4
עיבוד עגבניות, גבינת שמנת, שום ופלפל במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
עגבנייה
שום
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מורחים תערובת עגבניות על הצדדים לחתוך של חצאי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
עגבנייה
לחם
6
שכבה 10 עלים בזיליקום על חצי לחם תחתון, העליון באופן שווה עם חצי פרושוטו. למעלה באופן שווה עם פרוסות פלפל הנותרים פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
פרושוטו
פלפל
לחם
7
טפטוף עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
8
שכבת הנותרים 10 עלים בזיליקום מעל כריך; מניחים חצי לחם העליון על כריך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
לחם
9
לעטוף כריך בניילון נצמד, ומניחים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה נוספת על גבי כריך, ומכבידים עם כמה פחיות כבדות. צ ' יל 8 שעות או לילה.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.