קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

כריכים איטלקיים מגוהצים עם ממרח עגבניות מיובשות

כריכים איטלקיים מגוהצים עם ממרח עגבניות מיובשות
כריך איטלקי לחוץ עם ממרח עגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. אם יש לכם פלפלים קלויים, גבינת שמנת בלוק, לחם ג'בטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.

הוראות

1
מערבבים עגבניות ומים רותחים בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ניקוז.
3
בעוד עגבניות עומדות, חלול החוצה חצי העליון של כיכר, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצה הפנימי העליון. שמור פרוסות לחם לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
4
עיבוד עגבניות, גבינת שמנת, שום ופלפל במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מורחים תערובת עגבניות על הצדדים לחתוך של חצאי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
6
שכבה 10 עלים בזיליקום על חצי לחם תחתון, העליון באופן שווה עם חצי פרושוטו. למעלה באופן שווה עם פרוסות פלפל הנותרים פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פרושוטופרושוטו
פלפלפלפל
לחםלחם
7
טפטוף עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
8
שכבת הנותרים 10 עלים בזיליקום מעל כריך; מניחים חצי לחם העליון על כריך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
לחםלחם
9
לעטוף כריך בניילון נצמד, ומניחים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה נוספת על גבי כריך, ומכבידים עם כמה פחיות כבדות. צ ' יל 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
10
חותכים 6 מנות שוות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.